Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

(29)
>
(29) Ann Rubin

Tack för att jag åter har min älskade Viggo vid min sida.

(28) Rebecka Persson
tis den 24 oktober 2017 07:10

Hej, igår hämtade jag min älskade hund Alpha på blå stjärnanas djursjukhus i Göteborg, efter att hon kremerats hos er. Jag vill bara tacka för hur fint ni hade gjort med urnan och för att ni tagit så god hand om henne.

(27) ulrika o natalie
fre den 20 oktober 2017 18:30

tack för att ni gjorde det så fint för vår älskade Alice

(26) Camilla o Henrik Johansson
tis den 26 september 2017 10:52

Tack för det fina omhändertagande som vår älskade Eos fick när han somnat in.
En vacker urna som var så fint förpackad med vacker dikt, gjorde att det kändes som vår älskade pälskling fått ett värdigt omhändertagande.
Tack för att ni gjorde det så fint!

Vänliga hälsningar
Henrik o Camilla Johansson


(25) Sari vähäsarja

Tack för att ni hade gjort så fint för vår älskade Maja ,

(24) katarina lundström
tor den 31 augusti 2017 20:50

Hej! Fick av evidensia i ystad veta att ni skulle ta hand om min älskade felix efter hans insomnande idag 31 augusti 2017, de sa att ni tar hand om djuren på bästa möjliga sätt. Och de gav mig en broschyr . blev så lättad över att se denna underbara plats ni gjort till alla älskade djur. Min " fille",kunde inte få komma till en vackrare plats. Tack för att ni gjort denna plats och att just min älskade pälsboll får avsluta sitt 16 åriga liv där. Tack. Katarina.

(23) Katarina Kellner
ons den 16 augusti 2017 22:36

Hej.
Jag vill tacka så innerligt för urnan där min katt Max' aska ligger. Hämtade den idag på djursjukhuset i Göteborg. Så fint ni hade gjort. Tack för ert fina kort och allt.
Med vänliga hälsningar Katarina.

(22) Irén Bengtsson
ons den 16 augusti 2017 11:01

När jag skulle hämta urnan med min älskade hund så blev jag så överraskad när jag fick en fin grön kasse med guldband och blommor med dikt på. I den låg en fin träurna med blått och orange silkespapper samt ett kort med fin dikt. Jag har aldrig varit med om något så fint tidigare när jag hämtat urna efter tidigare hundar.
Och när jag kom hem så upptäckte jag att det fanns en namnskylt i guld med namnet inristat, namnet är till och med rättstavat - Qaisa. Helt fantastiskt, stort tack.
Sorgen kändes lättare att bära, jag kände mig inte så ensam.
Jag är så tacksam att Öresunds veterinärklinik i Malmö har anlitat dig, ett så fint bemötande med värme.

(21) Margareta Josefsson
tor den 10 augusti 2017 16:58

Hej.

Jag vill tacka för att ni hade gjort det så fint när jag skulle hämta askan efter min älskade Sally, som levde i min familj under dryga 17 år.

Det var så många svåra beslut att ta och jag valde att ta hem askan efter henne. Nu är hon hemma igen och det känns skönt. Den lilla urnan, märkt med hennes namn, är så fin. Tack för allt.

Vänligen,
Margareta Josefsson
(20) Stefan Schöld

Efter en lång kamp mot cancer i urinblåsan så fick min Pandora sova in på Malmödjursjukhus på fredagen 4 augusti 15.20. Jag älskade henne som mitt eget kött och blod och kommer att minnas henne med tacksamhet i resten av mitt liv. Endast 7 år blev min lilla älskling men hon han skänka så mycket glädje och kärlek till mig och min övriga familj.
Saknaden kommer att vara i lång tid framöver efter min lilla Pandora.

>