Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha

(41)
>
(41) Victoria
0

Idag fick jag hem min älskade Ester. När jag såg ert fantastiska omhändertagande och varma engagemang för min prinsessa blev jag så rörd och tacksam. Min fina, ödmjuka, snälla, rara tjej hade verkligen hamnat i rätt händer trots svår sorg. Jag vill verkligen tacka er från djupet av mitt hjärta. Stor kram.

(40) carina sjödal
0

Den 1 februari kom den dagen man inte vill ska komma . Vår älskade Bessie var för sjuk för att kunna var med oss längre. Hon fick avsluta sina dagar hemma där hon trivdes bäst, på kvällen efter kontorstid tog Flemming i mot oss i Flattinge där vi kunde ta ett avsked. Otroligt stilla och lugnt, så mycket värt. Idag var vi och hämtade hem henne igen och åter igen så var det helt fantastisk upplevelser. Flemming möter upp och vi får en jätte fin påse med en trälåda i där det är graverat i "guld" BESSIE, versen som var på påsen och det lilla kortet vi fick så otroligt fint. Tack snälla Flemming för detta fina avslut på ett 15 årigt vänskap med våran älskade hund.
Kommer att prata om er länge med våra vänner.
Ett Stort Tack till Ett Proffsigt Team. // Carina Sjödal

(39) Johanna och Niklas
0

Tack för att ni hade gjort så fint för vår djupt älskade och saknade katt Findus, vars aska vi kunde hämta igår, en dryg vecka efter att han fick somna in. Urnan var så fin med Findus namn på och det var skönt att vi inte behövde vänta så länge på att få hem honom igen. Tacksam för att Evidensia i Kungälv anlitar er.

(38) Rosita
0

Tack för ert fina omhändertagande av min älskade Bobby! ❤️

Det känns så fint och betyder så mycket för mig när jag ser er omsorg i hur ni har tagit hand om Bobby och hur viktigt det blev för mig när jag återförenas med honom, om än i en annan skepnad. Tack!

(37) Jane Hansson
0

Ett stort tack för Ert fina bemötande när vi tog avsked av vår älskadeTilda.

(36) Hasse, Cicci och Jonatan
0

Tack för ni uppfyllde våran önskan om att få kremeras Björnligan (Nalle, Bamse och Teddy) tillsammans.

(35) Sandra
0

När jag skulle hämta urnan med min älskade katt så blev jag så överraskad när jag fick en fin grön kasse med guldband och blommor med dikt på. I den låg en fin träurna med lila och vitt silkespapper samt ett kort med en riktigt fin dikt.
När jag kom hem så upptäckte jag att det fanns en namnskylt i guld med namnet inristat också och det kändes helt fantastiskt, stort tack.
Sorgen kändes lättare att bära, jag kände mig inte så ensam där och just då.
Jag är så tacksam att Växjö djursjukhus har anlitat dig, ett så fint bemötande med värme och omsorg du ger alla dessa djuren på deras sista färd mot nya äventyr.
Mvh Sandra Roskvist


(34) Alma & Patrik, Nisse, Lady och Simba
0

Vår katt Svartis somnade in på nyråsdagen på Evidensia i Helsingborg. Idag fick vår Svartis komma hem till oss sin familj- matte husse och sina 3 syskon . Tack för att ni gjorde så fint och för att ni lägger så mycket tid och energi på att göra våra vänners resa så fridfull o fin som det går.

(33) Charlotte
0

Vill bara tacka er. Tiden sen min lille, nästan 3årige, kise Memphis fick somna in har varit fruktansvärd. När jag fick brev om att jag kunde hämta hans urna blev känslorna blandade. Att då få en fin påse med dikt och en vacker liten urna, och ett certifikat, kändes som ett värdigt och respektfullt avslut. Så, tack återigen.

(32) Fredrik
0

Idag hämtade vi urnan hos Vetrinäklinken i Kalmar, vad chockade vi blev!!!!!!!! Vad fint det var. Nu är vår älskade Dexter hemma igen.
STORT TACK

Fredrik, Carina och Emilia

(31) Anna Jarås - Lussekatt
0

I förra veckan hämtade jag Lussekatts aska på Veterinärkliniken i Kalmar och trodde de hade kremerat honom där, men jag förstod snart att det gjorts här hos er. Trodde askan skulle ligga i en liten, liten pappask men jag fick en vacker, tung papperskasse med rött silkespapper som stack upp. Huuur kunde ni veta att det var så rätt färg för Lusse och mig!? Kassen vägde mycket mer än jag anat och när jag kom hem fick jag se att askan låg i en vacker urna i trä med hans namn på. Jag blev så berörd, kände att det var helt rätt beslut att kremera Lussekatt separat. Nu står urnan på en hylla och jag har ett ljus tänt för Lussekatt. Stort TACK för att ni så fint tagit hand om min vän! /Anna

(30) Mariella Holmberg
0

Många varma kramar till er

(29) Ann Rubin
0

Tack för att jag åter har min älskade Viggo vid min sida.

(28) Rebecka Persson
0

Hej, igår hämtade jag min älskade hund Alpha på blå stjärnanas djursjukhus i Göteborg, efter att hon kremerats hos er. Jag vill bara tacka för hur fint ni hade gjort med urnan och för att ni tagit så god hand om henne.

(27) ulrika o natalie
0

tack för att ni gjorde det så fint för vår älskade Alice

(26) Camilla o Henrik Johansson
0

Tack för det fina omhändertagande som vår älskade Eos fick när han somnat in.
En vacker urna som var så fint förpackad med vacker dikt, gjorde att det kändes som vår älskade pälskling fått ett värdigt omhändertagande.
Tack för att ni gjorde det så fint!

Vänliga hälsningar
Henrik o Camilla Johansson


(25) Sari vähäsarja
0

Tack för att ni hade gjort så fint för vår älskade Maja ,

(24) katarina lundström
0

Hej! Fick av evidensia i ystad veta att ni skulle ta hand om min älskade felix efter hans insomnande idag 31 augusti 2017, de sa att ni tar hand om djuren på bästa möjliga sätt. Och de gav mig en broschyr . blev så lättad över att se denna underbara plats ni gjort till alla älskade djur. Min " fille",kunde inte få komma till en vackrare plats. Tack för att ni gjort denna plats och att just min älskade pälsboll får avsluta sitt 16 åriga liv där. Tack. Katarina.

(23) Katarina Kellner
0

Hej.
Jag vill tacka så innerligt för urnan där min katt Max' aska ligger. Hämtade den idag på djursjukhuset i Göteborg. Så fint ni hade gjort. Tack för ert fina kort och allt.
Med vänliga hälsningar Katarina.

(22) Irén Bengtsson
0

När jag skulle hämta urnan med min älskade hund så blev jag så överraskad när jag fick en fin grön kasse med guldband och blommor med dikt på. I den låg en fin träurna med blått och orange silkespapper samt ett kort med fin dikt. Jag har aldrig varit med om något så fint tidigare när jag hämtat urna efter tidigare hundar.
Och när jag kom hem så upptäckte jag att det fanns en namnskylt i guld med namnet inristat, namnet är till och med rättstavat - Qaisa. Helt fantastiskt, stort tack.
Sorgen kändes lättare att bära, jag kände mig inte så ensam.
Jag är så tacksam att Öresunds veterinärklinik i Malmö har anlitat dig, ett så fint bemötande med värme.

(21) Margareta Josefsson
0

Hej.

Jag vill tacka för att ni hade gjort det så fint när jag skulle hämta askan efter min älskade Sally, som levde i min familj under dryga 17 år.

Det var så många svåra beslut att ta och jag valde att ta hem askan efter henne. Nu är hon hemma igen och det känns skönt. Den lilla urnan, märkt med hennes namn, är så fin. Tack för allt.

Vänligen,
Margareta Josefsson
(20) Stefan Schöld
0

Efter en lång kamp mot cancer i urinblåsan så fick min Pandora sova in på Malmödjursjukhus på fredagen 4 augusti 15.20. Jag älskade henne som mitt eget kött och blod och kommer att minnas henne med tacksamhet i resten av mitt liv. Endast 7 år blev min lilla älskling men hon han skänka så mycket glädje och kärlek till mig och min övriga familj.
Saknaden kommer att vara i lång tid framöver efter min lilla Pandora.

(19) Pernilla Hedengård
0

Jag vill med dessa rader jag tacka dig stort för ditt fantastiska bemötande. Du visade både på en värme och förståelse inför sorgen över att min hund Truls nu inte finns mer i mitt liv. Det är en konst att orka klara av att bekräfta andra människor, och dessutom okända människor som just när du träffar dem befinner sig i en sorg som trasar sönder dem totalt och fullständigt. Det är beundransvärt att du orkar och håller ihop. Det behövs fler av sådan människor som dig på vår jord och speciellt i de situationer som du möter dessa människor och deras djur. På hemfärden åkte Truls i framsättet medan Akka glodde surt där bak. :). Vi kommer att varmt att rekommendera dig för andra djurägare vars djur skall kremeras.


 


Vänligan Pernilla(18) Fredrik
0

Tarzan var mitt allt och är nu borta för alltid. Han var allas favorit och förlusten känns oerhört tung för mig som är ensam. Jag gjorde allt jag kunde för att rädda honom men mot lungcancer finns inget att göra. Hoppas verkligen att han behandlades med värdighet hos er, jag orkade inte vara med pga mina egna hälsoproblem. Pappas pojk, du är med mig mig så länge jag lever, vila i frid.

(17) Marinus Galistan
0


Göteborg 29 juni 2017

Hej Flemming.
Jag är er mycket tacksamhet skyldig för det sättet som ni har visat er stora empati mot mig. Det var en ljusglimt in det mörker jag befinner mig i, efter jag med stor sorg fick min enda och stor vän i livet låta somna in. Du hjälpte mig med råd under vara samtal. Du till och med ordnade så jag fick Bamse snabbare hem eftersom ni en då fick köra till Göteborg. Ni körde honom hem till mig så att jag fick honom 5 dagar tidigare.
Er hela bemötande mot mig i handling och samtal visade en stor portion empati och medkänsla som kändes ärligt och inte tillgjort och som hjälpte mycket i min sorg. Flemming Stor tack djup ut hjärtat från Marinus Galistan.


>