Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

(29)
(19) Pernilla Hedengård
tor den 27 juli 2017 12:16

Jag vill med dessa rader jag tacka dig stort för ditt fantastiska bemötande. Du visade både på en värme och förståelse inför sorgen över att min hund Truls nu inte finns mer i mitt liv. Det är en konst att orka klara av att bekräfta andra människor, och dessutom okända människor som just när du träffar dem befinner sig i en sorg som trasar sönder dem totalt och fullständigt. Det är beundransvärt att du orkar och håller ihop. Det behövs fler av sådan människor som dig på vår jord och speciellt i de situationer som du möter dessa människor och deras djur. På hemfärden åkte Truls i framsättet medan Akka glodde surt där bak. :). Vi kommer att varmt att rekommendera dig för andra djurägare vars djur skall kremeras.


 


Vänligan Pernilla(18) Fredrik
tis den 18 juli 2017 16:35

Tarzan var mitt allt och är nu borta för alltid. Han var allas favorit och förlusten känns oerhört tung för mig som är ensam. Jag gjorde allt jag kunde för att rädda honom men mot lungcancer finns inget att göra. Hoppas verkligen att han behandlades med värdighet hos er, jag orkade inte vara med pga mina egna hälsoproblem. Pappas pojk, du är med mig mig så länge jag lever, vila i frid.

(17) Marinus Galistan
tor den 29 juni 2017 22:10


Göteborg 29 juni 2017

Hej Flemming.
Jag är er mycket tacksamhet skyldig för det sättet som ni har visat er stora empati mot mig. Det var en ljusglimt in det mörker jag befinner mig i, efter jag med stor sorg fick min enda och stor vän i livet låta somna in. Du hjälpte mig med råd under vara samtal. Du till och med ordnade så jag fick Bamse snabbare hem eftersom ni en då fick köra till Göteborg. Ni körde honom hem till mig så att jag fick honom 5 dagar tidigare.
Er hela bemötande mot mig i handling och samtal visade en stor portion empati och medkänsla som kändes ärligt och inte tillgjort och som hjälpte mycket i min sorg. Flemming Stor tack djup ut hjärtat från Marinus Galistan.


(16) Mia och Sara Gustafsson

Vi vill sända ett varmt tack för hur fint och omtänksamt ni gjort för vår älskade hund Vincent. Hämtade på Blå Stjärnan en väl genomtänkt påse. Urna som var inslagen i fint papper med kort.
Det kändes så varmt inombords i vår svåra stund att få tillbaka en älskad vän på detta vis.(15) Maria Antonsson
tor den 9 mars 2017 12:20

Ett stort tack Flemming för ditt bemötande och hur fint du gjort för min älskade papegoja Egon. Tack till övrig personal som jag kom i kontakt med vid överlämnandet och hämtning.
Detta betyder mycket främst för minnet av Egon och för många i familjen som älskade honom.
Tack!

(14) Annelie Hansson

Idag åkte jag för att hämta hem min Zixten och tårarna rann ner för kinderna när de överlämnade hans aska på djursjukhuset. Så fint ni på Flattinge hade gjort, en ängel i trä hängandes på påsen och fint papper som urnan var inlindad i. Fina detaljer som symboliserar värme och omhändertagande, en fin hyllning till min älskade hund.
Kan verkligen rekommendera att välja enskild kremering hos Flattinge då det skänker viss tröst att få tillbaka sitt djur på ett sådant fint sätt.
Tack för er proffesionellitet.
Mvh Annelie

(13) kent selander
tis den 27 december 2016 17:46

ville bara tacka er för fina som ni gjorde för vår älskade hund Nina, på hennes sista vila , det betydde mycket för oss när vi hämtade henne

(12) Anna-Stina Duerden

Vill bara tacka för det fina omhändertagandet du gett mina båda hundar.
Jag har tagit bort mina kära hundar med ett års mellanrum pga ålder. De fick somna in hos veterinären och jag kunde hämta urnan där ett par veckor senare. Så fint du gjort! Blev riktigt rörd båda gångerna över omtänksamheten och det kändes mycket bra att få hem dom på detta sätt.
Nu står de båda tillsammans i bokhyllan i väntan på våren. Då ska de få spridas vid vår sjö.

(11) Margita Svensson
tis den 12 juli 2016 18:33

TACK Flemming för ditt professionella, empatiska sätt och ditt härliga lugn när vi sent i söndags överlämnade vår älskade hund Vilma till dig som vi tvingats låta somna in pga sjukdom på eftermiddagen.
Ditt sätt att ta emot oss berörde och vi kände att det var tryggt att lämna henne till dig.
Nu i eftermiddag har vi hämtat hem henne till oss i en fin liten träurna. På något sätt känns det tryggt att hon är tillbaka hos oss.
Än en gång tack


(10) Monica Björnsson

Nu är vår älskling hemma igen hos oss, och Emil, samma öde som du, Figge i en urna samt lillasyster Bella Böna. Vi samlas ikväll med tända ljus och sitter och spelar i stora rummet där du älskade att vara tillsammans med oss, mamma o pappa. Vi ska aldrivg glömma dig vår trogne älskade kise. Det finns igen kise så go o kärleksfukll som du Figge,
Du älskade din familj i huset o sommarstugan. Tack för 13,5 års kärlek, sov gott Figge, vi ses igen.

Det är andra gången vi anlitar er i Flattinge och det känns tryggt och seriöst. Tack än en gång för fint omhändertagande i en svår stund.