Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha

(41)
<
(16) Mia och Sara Gustafsson
0

Vi vill sända ett varmt tack för hur fint och omtänksamt ni gjort för vår älskade hund Vincent. Hämtade på Blå Stjärnan en väl genomtänkt påse. Urna som var inslagen i fint papper med kort.
Det kändes så varmt inombords i vår svåra stund att få tillbaka en älskad vän på detta vis.(15) Maria Antonsson
0

Ett stort tack Flemming för ditt bemötande och hur fint du gjort för min älskade papegoja Egon. Tack till övrig personal som jag kom i kontakt med vid överlämnandet och hämtning.
Detta betyder mycket främst för minnet av Egon och för många i familjen som älskade honom.
Tack!

(14) Annelie Hansson
0

Idag åkte jag för att hämta hem min Zixten och tårarna rann ner för kinderna när de överlämnade hans aska på djursjukhuset. Så fint ni på Flattinge hade gjort, en ängel i trä hängandes på påsen och fint papper som urnan var inlindad i. Fina detaljer som symboliserar värme och omhändertagande, en fin hyllning till min älskade hund.
Kan verkligen rekommendera att välja enskild kremering hos Flattinge då det skänker viss tröst att få tillbaka sitt djur på ett sådant fint sätt.
Tack för er proffesionellitet.
Mvh Annelie

(13) kent selander
0

ville bara tacka er för fina som ni gjorde för vår älskade hund Nina, på hennes sista vila , det betydde mycket för oss när vi hämtade henne

(12) Anna-Stina Duerden
0

Vill bara tacka för det fina omhändertagandet du gett mina båda hundar.
Jag har tagit bort mina kära hundar med ett års mellanrum pga ålder. De fick somna in hos veterinären och jag kunde hämta urnan där ett par veckor senare. Så fint du gjort! Blev riktigt rörd båda gångerna över omtänksamheten och det kändes mycket bra att få hem dom på detta sätt.
Nu står de båda tillsammans i bokhyllan i väntan på våren. Då ska de få spridas vid vår sjö.

(11) Margita Svensson
0

TACK Flemming för ditt professionella, empatiska sätt och ditt härliga lugn när vi sent i söndags överlämnade vår älskade hund Vilma till dig som vi tvingats låta somna in pga sjukdom på eftermiddagen.
Ditt sätt att ta emot oss berörde och vi kände att det var tryggt att lämna henne till dig.
Nu i eftermiddag har vi hämtat hem henne till oss i en fin liten träurna. På något sätt känns det tryggt att hon är tillbaka hos oss.
Än en gång tack


(10) Monica Björnsson
0

Nu är vår älskling hemma igen hos oss, och Emil, samma öde som du, Figge i en urna samt lillasyster Bella Böna. Vi samlas ikväll med tända ljus och sitter och spelar i stora rummet där du älskade att vara tillsammans med oss, mamma o pappa. Vi ska aldrivg glömma dig vår trogne älskade kise. Det finns igen kise så go o kärleksfukll som du Figge,
Du älskade din familj i huset o sommarstugan. Tack för 13,5 års kärlek, sov gott Figge, vi ses igen.

Det är andra gången vi anlitar er i Flattinge och det känns tryggt och seriöst. Tack än en gång för fint omhändertagande i en svår stund.

(9) Monica Björnsson
0

Nu är vår älskling hemma igen hos oss, och Emil, samma öde som du, Figge i en urna samt lillasyster Bella Böna. Vi samlas ikväll med tända ljus och sitter och spelar i stora rummet där du älskade att vara tillsammans med oss, mamma o pappa. Vi ska aldrivg glömma dig vår trogne älskade kise. Det finns igen kise så go o kärleksfukll som du Figge,
Du älskade din familj i huset o sommarstugan. Tack för 13,5 års kärlek, sov gott Figge, vi ses igen.

(8) Åsa Gabrielsson
0

Tack Flemming för ett fantastiskt fint mottagande när vi kom med vår Tessie.

Allt kändes så bra och tryggt och vi åkte därifrån med ett skönt lugn.

Den lilla urnan i trä med hennes namn på är så fin.

Vi är mer än nöjda och kommer att anlita dig fler gånger i framtiden.

Mvh Åsa och Hans Gabrielsson


(7) P-O Carlström
0

Flemming,

Det hade varit svårt att formulera sig i den svåraste av stunder vilket är skälet till att vi inte skrev våra upplevelser och omdömen den 28 juni 2016 vilket var den dag som Tigres själ vandrade vidare. Vår drygt 13-årige korsning mellan Presa Canario och Bardino hittades ibland soporna, svårt misskött och mentalt sargad i San Miguel på södra Teneriffa för 13 år sedan. Han har levt med oss sedan han var 6 månader då han adopterade oss när vi tränade honom på den kennel han då stod. Han var den absolut bästa hund av våra tidigare 5 hundar, lydig, tillgiven och alltid 100 % lojal.

Vi vill att du Flemming och de som läser din hemsida ska veta att vi hade höga krav på den som slutligen skulle hantera vår Tigre. Du skötte dig utmärkt, vänlig, medkännande och professionell i ditt bemötande när Tigre skulle vidare till den eviga vilan.

Det var efter midsommar som vi avslutade Tigres liv på en gräsmatta vid en sjö utanför Växjö och sedan körde vi Tigre till dig Flemming och det var det tydligt att du som hundägare visste precis vilken storm av känslor som vi gick igenom. Vi bemöttes med respekt, ni hanterade också Tigres kropp inför kremeringen på ett värdigt sätt. För oss var det viktigt att kroppen hanterades varsamt och med respekt trots att Tigre var död.

När vi några timmar senare hämtade urnan så var det sätt på vilket den "paketerats" ett uttryck för stor omtanke och med en känsla för detaljer som varje djurägare uppskattar. Vid det avslutande samtalet om sorgen och saknaden visade du stor empati vilket var till hjälp för oss att stå ut i denna svåra stund.

Vår bedömning är att alla smådjursägare som önskar få ett värdigt minne och lugnt avslut samt kunna ta med sin bästa vän hem igen så ger vi rådet att vända sig till Flemming. Vår Tigre finns nu i urnan i fönstret i vardagsrummet där han kan se ut på sin älsklingsplats i skuggan under buskarna. Vi hoppas att han nu känner frid och inte har någon smärta längre.

Tack Flemming!

Vänliga hälsningar
Ann-Christin och Per-Olof Carlström(6) Maarten o Ingrid Bömer
0

Hej Flemming och medarbetare!

Med sorg om vår förlorade vän och en känslan av att hon gick bort för tidigt, ett känslolöst bemötande hos veterinären kom vi till er för lämna henne, och här blev vi bemötta så varmt och kärleksfullt!
Vi vill bara tacka för ett mänskligt, professionellt och förstående bemötande som vi fick idag när vi i stor sorg lämnade varan älskade boxer Doris. Flemming och medarbetare, ni underlättade det tunga avsked och att vi kunde hämta hem henne så snabbt i en jättefin träurna med namnskyllt var underbart.
Ett stort tack och hoppas inte vi behöver dig inom kort igen, men om så är det ingen tvivel att vi ska lämna hunden hos er.

Kram Maarten, Ingrid o Tessa Bömer

(5) Julia O. Stenfelt
0

Tusen Tack Flemming & Ion för allt!
Att vi kunde komma med så kort varsel och ert lugna och empatiska bemötande i vår stora sorg. Och att vi inte behövde vara åtskilda i mer än några dagar från vår underbara Ridgeback var guld värt. Känns otroligt skönt att ha vår YoYo hemma igen ❤️ Vi känner att detta var helt rätt beslut för vår trogna vän.
Slutligen ett stort tack för överlämnadet i den fina kassen med samtligt innehåll, mycket fint och värdigt! ❤️
Varmaste hälsningar,
Julia, Henrik, Molle & Wilma

(4) Sofia
0

Hejsan!

Ni kremerade min Wilda för någon vecka sedan, kanske lite mer och ville bara säga hur nöjd jag är och vad fint ni hade gjort! Var så orolig innan hur det skulle bli för detta var första djuret vi kremerade men ska inte tvivla på det mer nästa gång det blir.

Så ville bara säga stort Tack!

Mvh Sofia Gustavsson

(3) Victoria Kullenberg
0

Idag för ett år sedan, trots den sena söndagstimman, tog Flemming emot mig och min älskade storpudel Bosse som jag bara någon timme tidigare hastigt hade tvingats säga adjö till. Tack Flemming för att du i all förvirring lugnt mötte upp ute på vägen så jag kunde hitta rätt i mörkret och tack för ditt lugna och fina bemötande

(2) Björn Lundqvist
0

Tack för ert smidiga och flexibla omhändertagande av Isaac, vår fina ungerska vizsla.
Seriöst, värdigt och proffesionellt.
Med vänlig hälsning,
Björn Lundqvist

(1) Michaela Eileby
0

Tack för att ni tog hand om vår kära jakttax Akka och att vi fick askan i en liten fin träurna med hennes namn på fin mässingsbricka.
Med vänlig hälsning,
Michaela & Björn

<