Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha

(80)
(55) Carina.Mårtensson
0

Vi tackar från djupet av våra hjärtan över den omtanke Ni visade vår katt Bengan på hans sista resa

(54) Maria Karlsson
0

Dagen som vi aldrig ville vara med om kom. Vår älskade lilla Strumpan var för gammal för sjuk... Hon fick somna in här hemma i lugn och ro.
Trots att vi har smådjurskremering på närmare håll valde vi Flattinge för det kändes så rätt i hjärtat. Vi hade rätt. Tack för att ni gjorde sista resan till något så fint. Tack för att ni tog hand om oss, två förtvivlade själar som mist sin bästa vän.
Varma kramar från
Mia & Perer

(53) Inga-Lill Rosengren
0

Bästa Fina Ni,
Varmt Stort Tack för att Ni värdigt och fint tog hand om vår älskade katt Sixten, då livet var slut för honom 28 aug 2018.
Vi känner att Ni har tagit hand om hans stoft på ett värdigt sätt ❤️
Så vackert och fint askurnan blev leverad.
Idag 15 sept 2018 har vi begravt den lilla urnan på den plats i vår trädgård som Sixten älskade och ofta låg och vilade.....
Nu vilar Sixten där och har det bra ❤️
Med Vänlig Hälsning
Inga-Lill och Sture Rosengren Stråvalla

(52) Meta Martinsson
0

Tack snälla för den fina urnan. Ni gör så fint mitt i allt det tunga.

(51) Moniqa Svensson
0

Tack för den underbara leveransen med askan av min pälskling Ebba. Så vackert o respektfullt. Tack snälla ni!

(50) Lennart
0

I onsdags hämtade jag min älskade hund Hubba på Bohusläns smårdjur klinik i Uddevalla efter att han kremerats hos er. Jag vill tacka hur fint ni hade gjort med urnan. Nu är han hemma igen.


(49) Therése Blank
0

Idag fick jag hem min älskade Eddie. Det värmde så enormt i hjärtat att se hur värdigt ni gjort för min själsfrände. Vackrare kunde det inte gjorts i denna obeskrivliga sorg. Ett stort tack till er som gjorde det så värdigt och fint inför sista vilan för min älskade gosse.
En stor kram

(48) Stina
0

Igår fick jag hämta hem min katt Smulan från Blå Stjärnan i Göteborg efter att hon fått vara nere hos er och bli kremerad.
Jag vill tacka er för så fint ni gjort med unan och inslagningen i påsen. Det gjorde mig så glad i denna jobbiga och svåra stund.

Tack!
Kram Stina

(47) Catherine Åsberg
0

Hej, Jag är så tacksam för er ärlighet och värdighet i omsorg av kremeringen av min bästa vän, jack russeltiken fiffi! Blå stjärnan talade så väl om er och då kunde jag släppa oron om hur det skulle bli efteråt. Ni hade ställt urnan i en fin påse med silkepapper i. Jättefint! Tack!

(46) Eva Axelsson
0

Så vackert det är på minneslunden. Mitt barnbarn och jag var där hon ville se var min katt Simson var kremerad. Tack så fint ni gör.
Eva Axelsson och
Edda Granefelt

(45) Pernilla Lindborg
0

Stort Tack för det fina bemötandet idag när vi hämtade vår älskade hund Ronja! Kan varmt rekommendera er! Pernilla och Roland

(44) Angela
0

Hej ! Idag fick min älskade chezz komma hem igen. Visste inte vad som väntade men ni hade gjort det så fint.

(43) Gun
0

Tack för det finna ni gjort får vår älskade Bianca Jag blev verkligen glatt överraskad när vi hämta hem henne nu har hon fått sin egen plats i sin fina urna och underbara dikt hon fick med sig ett Hjärtligt Tack

(42) Emma Öhr
0

Tack för ett så varmt och fint bemötande. I allt det svåra kändes det bra att lämna min Mums till Flemming.

(41) Victoria
0

Idag fick jag hem min älskade Ester. När jag såg ert fantastiska omhändertagande och varma engagemang för min prinsessa blev jag så rörd och tacksam. Min fina, ödmjuka, snälla, rara tjej hade verkligen hamnat i rätt händer trots svår sorg. Jag vill verkligen tacka er från djupet av mitt hjärta. Stor kram.

(40) carina sjödal
0

Den 1 februari kom den dagen man inte vill ska komma . Vår älskade Bessie var för sjuk för att kunna var med oss längre. Hon fick avsluta sina dagar hemma där hon trivdes bäst, på kvällen efter kontorstid tog Flemming i mot oss i Flattinge där vi kunde ta ett avsked. Otroligt stilla och lugnt, så mycket värt. Idag var vi och hämtade hem henne igen och åter igen så var det helt fantastisk upplevelser. Flemming möter upp och vi får en jätte fin påse med en trälåda i där det är graverat i "guld" BESSIE, versen som var på påsen och det lilla kortet vi fick så otroligt fint. Tack snälla Flemming för detta fina avslut på ett 15 årigt vänskap med våran älskade hund.
Kommer att prata om er länge med våra vänner.
Ett Stort Tack till Ett Proffsigt Team. // Carina Sjödal

(39) Johanna och Niklas
0

Tack för att ni hade gjort så fint för vår djupt älskade och saknade katt Findus, vars aska vi kunde hämta igår, en dryg vecka efter att han fick somna in. Urnan var så fin med Findus namn på och det var skönt att vi inte behövde vänta så länge på att få hem honom igen. Tacksam för att Evidensia i Kungälv anlitar er.

(38) Rosita
0

Tack för ert fina omhändertagande av min älskade Bobby! ❤️

Det känns så fint och betyder så mycket för mig när jag ser er omsorg i hur ni har tagit hand om Bobby och hur viktigt det blev för mig när jag återförenas med honom, om än i en annan skepnad. Tack!

(37) Jane Hansson
0

Ett stort tack för Ert fina bemötande när vi tog avsked av vår älskadeTilda.

(36) Hasse, Cicci och Jonatan
0

Tack för ni uppfyllde våran önskan om att få kremeras Björnligan (Nalle, Bamse och Teddy) tillsammans.

(35) Sandra
0

När jag skulle hämta urnan med min älskade katt så blev jag så överraskad när jag fick en fin grön kasse med guldband och blommor med dikt på. I den låg en fin träurna med lila och vitt silkespapper samt ett kort med en riktigt fin dikt.
När jag kom hem så upptäckte jag att det fanns en namnskylt i guld med namnet inristat också och det kändes helt fantastiskt, stort tack.
Sorgen kändes lättare att bära, jag kände mig inte så ensam där och just då.
Jag är så tacksam att Växjö djursjukhus har anlitat dig, ett så fint bemötande med värme och omsorg du ger alla dessa djuren på deras sista färd mot nya äventyr.
Mvh Sandra Roskvist


(34) Alma & Patrik, Nisse, Lady och Simba
0

Vår katt Svartis somnade in på nyråsdagen på Evidensia i Helsingborg. Idag fick vår Svartis komma hem till oss sin familj- matte husse och sina 3 syskon . Tack för att ni gjorde så fint och för att ni lägger så mycket tid och energi på att göra våra vänners resa så fridfull o fin som det går.

(33) Charlotte
0

Vill bara tacka er. Tiden sen min lille, nästan 3årige, kise Memphis fick somna in har varit fruktansvärd. När jag fick brev om att jag kunde hämta hans urna blev känslorna blandade. Att då få en fin påse med dikt och en vacker liten urna, och ett certifikat, kändes som ett värdigt och respektfullt avslut. Så, tack återigen.

(32) Fredrik
0

Idag hämtade vi urnan hos Vetrinäklinken i Kalmar, vad chockade vi blev!!!!!!!! Vad fint det var. Nu är vår älskade Dexter hemma igen.
STORT TACK

Fredrik, Carina och Emilia

(31) Anna Jarås - Lussekatt
0

I förra veckan hämtade jag Lussekatts aska på Veterinärkliniken i Kalmar och trodde de hade kremerat honom där, men jag förstod snart att det gjorts här hos er. Trodde askan skulle ligga i en liten, liten pappask men jag fick en vacker, tung papperskasse med rött silkespapper som stack upp. Huuur kunde ni veta att det var så rätt färg för Lusse och mig!? Kassen vägde mycket mer än jag anat och när jag kom hem fick jag se att askan låg i en vacker urna i trä med hans namn på. Jag blev så berörd, kände att det var helt rätt beslut att kremera Lussekatt separat. Nu står urnan på en hylla och jag har ett ljus tänt för Lussekatt. Stort TACK för att ni så fint tagit hand om min vän! /Anna