Namn *
 E-post
 Hemsida
 Meddelande *
* Obligatorisk

Antispam
Var vänlig och skriv in rätt bokstavskombination i textfältet nedan innan du skickar iväg ditt meddelande.
captcha

(78)
(28) Rebecka Persson
0

Hej, igår hämtade jag min älskade hund Alpha på blå stjärnanas djursjukhus i Göteborg, efter att hon kremerats hos er. Jag vill bara tacka för hur fint ni hade gjort med urnan och för att ni tagit så god hand om henne.

(27) ulrika o natalie
0

tack för att ni gjorde det så fint för vår älskade Alice

(26) Camilla o Henrik Johansson
0

Tack för det fina omhändertagande som vår älskade Eos fick när han somnat in.
En vacker urna som var så fint förpackad med vacker dikt, gjorde att det kändes som vår älskade pälskling fått ett värdigt omhändertagande.
Tack för att ni gjorde det så fint!

Vänliga hälsningar
Henrik o Camilla Johansson


(25) Sari vähäsarja
0

Tack för att ni hade gjort så fint för vår älskade Maja ,

(24) katarina lundström
0

Hej! Fick av evidensia i ystad veta att ni skulle ta hand om min älskade felix efter hans insomnande idag 31 augusti 2017, de sa att ni tar hand om djuren på bästa möjliga sätt. Och de gav mig en broschyr . blev så lättad över att se denna underbara plats ni gjort till alla älskade djur. Min " fille",kunde inte få komma till en vackrare plats. Tack för att ni gjort denna plats och att just min älskade pälsboll får avsluta sitt 16 åriga liv där. Tack. Katarina.

(23) Katarina Kellner
0

Hej.
Jag vill tacka så innerligt för urnan där min katt Max' aska ligger. Hämtade den idag på djursjukhuset i Göteborg. Så fint ni hade gjort. Tack för ert fina kort och allt.
Med vänliga hälsningar Katarina.

(22) Irén Bengtsson
0

När jag skulle hämta urnan med min älskade hund så blev jag så överraskad när jag fick en fin grön kasse med guldband och blommor med dikt på. I den låg en fin träurna med blått och orange silkespapper samt ett kort med fin dikt. Jag har aldrig varit med om något så fint tidigare när jag hämtat urna efter tidigare hundar.
Och när jag kom hem så upptäckte jag att det fanns en namnskylt i guld med namnet inristat, namnet är till och med rättstavat - Qaisa. Helt fantastiskt, stort tack.
Sorgen kändes lättare att bära, jag kände mig inte så ensam.
Jag är så tacksam att Öresunds veterinärklinik i Malmö har anlitat dig, ett så fint bemötande med värme.

(21) Margareta Josefsson
0

Hej.

Jag vill tacka för att ni hade gjort det så fint när jag skulle hämta askan efter min älskade Sally, som levde i min familj under dryga 17 år.

Det var så många svåra beslut att ta och jag valde att ta hem askan efter henne. Nu är hon hemma igen och det känns skönt. Den lilla urnan, märkt med hennes namn, är så fin. Tack för allt.

Vänligen,
Margareta Josefsson
(20) Stefan Schöld
0

Efter en lång kamp mot cancer i urinblåsan så fick min Pandora sova in på Malmödjursjukhus på fredagen 4 augusti 15.20. Jag älskade henne som mitt eget kött och blod och kommer att minnas henne med tacksamhet i resten av mitt liv. Endast 7 år blev min lilla älskling men hon han skänka så mycket glädje och kärlek till mig och min övriga familj.
Saknaden kommer att vara i lång tid framöver efter min lilla Pandora.

(19) Pernilla Hedengård
0

Jag vill med dessa rader jag tacka dig stort för ditt fantastiska bemötande. Du visade både på en värme och förståelse inför sorgen över att min hund Truls nu inte finns mer i mitt liv. Det är en konst att orka klara av att bekräfta andra människor, och dessutom okända människor som just när du träffar dem befinner sig i en sorg som trasar sönder dem totalt och fullständigt. Det är beundransvärt att du orkar och håller ihop. Det behövs fler av sådan människor som dig på vår jord och speciellt i de situationer som du möter dessa människor och deras djur. På hemfärden åkte Truls i framsättet medan Akka glodde surt där bak. :). Vi kommer att varmt att rekommendera dig för andra djurägare vars djur skall kremeras.


 


Vänligan Pernilla(18) Fredrik
0

Tarzan var mitt allt och är nu borta för alltid. Han var allas favorit och förlusten känns oerhört tung för mig som är ensam. Jag gjorde allt jag kunde för att rädda honom men mot lungcancer finns inget att göra. Hoppas verkligen att han behandlades med värdighet hos er, jag orkade inte vara med pga mina egna hälsoproblem. Pappas pojk, du är med mig mig så länge jag lever, vila i frid.

(17) Marinus Galistan
0


Göteborg 29 juni 2017

Hej Flemming.
Jag är er mycket tacksamhet skyldig för det sättet som ni har visat er stora empati mot mig. Det var en ljusglimt in det mörker jag befinner mig i, efter jag med stor sorg fick min enda och stor vän i livet låta somna in. Du hjälpte mig med råd under vara samtal. Du till och med ordnade så jag fick Bamse snabbare hem eftersom ni en då fick köra till Göteborg. Ni körde honom hem till mig så att jag fick honom 5 dagar tidigare.
Er hela bemötande mot mig i handling och samtal visade en stor portion empati och medkänsla som kändes ärligt och inte tillgjort och som hjälpte mycket i min sorg. Flemming Stor tack djup ut hjärtat från Marinus Galistan.


(16) Mia och Sara Gustafsson
0

Vi vill sända ett varmt tack för hur fint och omtänksamt ni gjort för vår älskade hund Vincent. Hämtade på Blå Stjärnan en väl genomtänkt påse. Urna som var inslagen i fint papper med kort.
Det kändes så varmt inombords i vår svåra stund att få tillbaka en älskad vän på detta vis.(15) Maria Antonsson
0

Ett stort tack Flemming för ditt bemötande och hur fint du gjort för min älskade papegoja Egon. Tack till övrig personal som jag kom i kontakt med vid överlämnandet och hämtning.
Detta betyder mycket främst för minnet av Egon och för många i familjen som älskade honom.
Tack!

(14) Annelie Hansson
0

Idag åkte jag för att hämta hem min Zixten och tårarna rann ner för kinderna när de överlämnade hans aska på djursjukhuset. Så fint ni på Flattinge hade gjort, en ängel i trä hängandes på påsen och fint papper som urnan var inlindad i. Fina detaljer som symboliserar värme och omhändertagande, en fin hyllning till min älskade hund.
Kan verkligen rekommendera att välja enskild kremering hos Flattinge då det skänker viss tröst att få tillbaka sitt djur på ett sådant fint sätt.
Tack för er proffesionellitet.
Mvh Annelie

(13) kent selander
0

ville bara tacka er för fina som ni gjorde för vår älskade hund Nina, på hennes sista vila , det betydde mycket för oss när vi hämtade henne

(12) Anna-Stina Duerden
0

Vill bara tacka för det fina omhändertagandet du gett mina båda hundar.
Jag har tagit bort mina kära hundar med ett års mellanrum pga ålder. De fick somna in hos veterinären och jag kunde hämta urnan där ett par veckor senare. Så fint du gjort! Blev riktigt rörd båda gångerna över omtänksamheten och det kändes mycket bra att få hem dom på detta sätt.
Nu står de båda tillsammans i bokhyllan i väntan på våren. Då ska de få spridas vid vår sjö.

(11) Margita Svensson
0

TACK Flemming för ditt professionella, empatiska sätt och ditt härliga lugn när vi sent i söndags överlämnade vår älskade hund Vilma till dig som vi tvingats låta somna in pga sjukdom på eftermiddagen.
Ditt sätt att ta emot oss berörde och vi kände att det var tryggt att lämna henne till dig.
Nu i eftermiddag har vi hämtat hem henne till oss i en fin liten träurna. På något sätt känns det tryggt att hon är tillbaka hos oss.
Än en gång tack


(10) Monica Björnsson
0

Nu är vår älskling hemma igen hos oss, och Emil, samma öde som du, Figge i en urna samt lillasyster Bella Böna. Vi samlas ikväll med tända ljus och sitter och spelar i stora rummet där du älskade att vara tillsammans med oss, mamma o pappa. Vi ska aldrivg glömma dig vår trogne älskade kise. Det finns igen kise så go o kärleksfukll som du Figge,
Du älskade din familj i huset o sommarstugan. Tack för 13,5 års kärlek, sov gott Figge, vi ses igen.

Det är andra gången vi anlitar er i Flattinge och det känns tryggt och seriöst. Tack än en gång för fint omhändertagande i en svår stund.

(9) Monica Björnsson
0

Nu är vår älskling hemma igen hos oss, och Emil, samma öde som du, Figge i en urna samt lillasyster Bella Böna. Vi samlas ikväll med tända ljus och sitter och spelar i stora rummet där du älskade att vara tillsammans med oss, mamma o pappa. Vi ska aldrivg glömma dig vår trogne älskade kise. Det finns igen kise så go o kärleksfukll som du Figge,
Du älskade din familj i huset o sommarstugan. Tack för 13,5 års kärlek, sov gott Figge, vi ses igen.

(8) Åsa Gabrielsson
0

Tack Flemming för ett fantastiskt fint mottagande när vi kom med vår Tessie.

Allt kändes så bra och tryggt och vi åkte därifrån med ett skönt lugn.

Den lilla urnan i trä med hennes namn på är så fin.

Vi är mer än nöjda och kommer att anlita dig fler gånger i framtiden.

Mvh Åsa och Hans Gabrielsson


(7) P-O Carlström
0

Flemming,

Det hade varit svårt att formulera sig i den svåraste av stunder vilket är skälet till att vi inte skrev våra upplevelser och omdömen den 28 juni 2016 vilket var den dag som Tigres själ vandrade vidare. Vår drygt 13-årige korsning mellan Presa Canario och Bardino hittades ibland soporna, svårt misskött och mentalt sargad i San Miguel på södra Teneriffa för 13 år sedan. Han har levt med oss sedan han var 6 månader då han adopterade oss när vi tränade honom på den kennel han då stod. Han var den absolut bästa hund av våra tidigare 5 hundar, lydig, tillgiven och alltid 100 % lojal.

Vi vill att du Flemming och de som läser din hemsida ska veta att vi hade höga krav på den som slutligen skulle hantera vår Tigre. Du skötte dig utmärkt, vänlig, medkännande och professionell i ditt bemötande när Tigre skulle vidare till den eviga vilan.

Det var efter midsommar som vi avslutade Tigres liv på en gräsmatta vid en sjö utanför Växjö och sedan körde vi Tigre till dig Flemming och det var det tydligt att du som hundägare visste precis vilken storm av känslor som vi gick igenom. Vi bemöttes med respekt, ni hanterade också Tigres kropp inför kremeringen på ett värdigt sätt. För oss var det viktigt att kroppen hanterades varsamt och med respekt trots att Tigre var död.

När vi några timmar senare hämtade urnan så var det sätt på vilket den "paketerats" ett uttryck för stor omtanke och med en känsla för detaljer som varje djurägare uppskattar. Vid det avslutande samtalet om sorgen och saknaden visade du stor empati vilket var till hjälp för oss att stå ut i denna svåra stund.

Vår bedömning är att alla smådjursägare som önskar få ett värdigt minne och lugnt avslut samt kunna ta med sin bästa vän hem igen så ger vi rådet att vända sig till Flemming. Vår Tigre finns nu i urnan i fönstret i vardagsrummet där han kan se ut på sin älsklingsplats i skuggan under buskarna. Vi hoppas att han nu känner frid och inte har någon smärta längre.

Tack Flemming!

Vänliga hälsningar
Ann-Christin och Per-Olof Carlström(6) Maarten o Ingrid Bömer
0

Hej Flemming och medarbetare!

Med sorg om vår förlorade vän och en känslan av att hon gick bort för tidigt, ett känslolöst bemötande hos veterinären kom vi till er för lämna henne, och här blev vi bemötta så varmt och kärleksfullt!
Vi vill bara tacka för ett mänskligt, professionellt och förstående bemötande som vi fick idag när vi i stor sorg lämnade varan älskade boxer Doris. Flemming och medarbetare, ni underlättade det tunga avsked och att vi kunde hämta hem henne så snabbt i en jättefin träurna med namnskyllt var underbart.
Ett stort tack och hoppas inte vi behöver dig inom kort igen, men om så är det ingen tvivel att vi ska lämna hunden hos er.

Kram Maarten, Ingrid o Tessa Bömer

(5) Julia O. Stenfelt
0

Tusen Tack Flemming & Ion för allt!
Att vi kunde komma med så kort varsel och ert lugna och empatiska bemötande i vår stora sorg. Och att vi inte behövde vara åtskilda i mer än några dagar från vår underbara Ridgeback var guld värt. Känns otroligt skönt att ha vår YoYo hemma igen ❤️ Vi känner att detta var helt rätt beslut för vår trogna vän.
Slutligen ett stort tack för överlämnadet i den fina kassen med samtligt innehåll, mycket fint och värdigt! ❤️
Varmaste hälsningar,
Julia, Henrik, Molle & Wilma

(4) Sofia
0

Hejsan!

Ni kremerade min Wilda för någon vecka sedan, kanske lite mer och ville bara säga hur nöjd jag är och vad fint ni hade gjort! Var så orolig innan hur det skulle bli för detta var första djuret vi kremerade men ska inte tvivla på det mer nästa gång det blir.

Så ville bara säga stort Tack!

Mvh Sofia Gustavsson